Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


önskebrunnen



att stå vid den och blicka ned
i botten det glimmar
alla oändliga timmar
vi åt glädje och lycka
med rågad sked
dagen som nu har gått
blir en dag till av saknad
efter allt vi fått




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-16 16:32



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hjärtekram
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP