Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nåt annat

Som sån blå som dubblar som svart,
du vet,
fast mörkare,
liksom helt kolsvart.

Som sånt dära mörker som växer och blir sådär ljust och lugnt,
en rymd utan utrymme,
typ en punkt.

Nåt annat att känna till,
typ dolt men ändå inte.

Nånting vackert! Nåt stort!..

...Det var ju dit jag ville.




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-16 20:29



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Jag med, jag vill också dit!
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson