Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


genom

 

 

gran

 

som spåren

tid

din yta porlande

förbi i bäckens spegel

 

är vårvindar inifrån

ett minne 

ett tyst universum

i barndomens djupaste

 

och väntan

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-17 04:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Själens serena sånger.....
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP