Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Winter

The garden is filled
with snow and autumn leaves.
Flower's white overcoat.




Bunden vers (Haiku) av Den filosofiske poeten
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-12-17 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den filosofiske poeten
Den filosofiske poeten