Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av torkade rosenblad

Sagans svarta marmor.
En stund av eftertänksamhet.
Slutet lämnar spår av dagg.
Men början andas rosens skönhet.
Blickar uppemot lavendeln.
Hon ler tillbaka.
Ibland jag förvandlas.
Men idag jag stannar kvar.
Känner doften.
Känner smaken.
Känner längtan.
Av det.
Som gått förlorat.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-17 12:15



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du målar en skir och ljuvlig akvarell av palettens färger. Mycket berörande.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP