Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julens alla bak


Julens alla bak
med de två
bagaren och Tina
som äta en smulpaj
fylld av frukter
ovansidan
täckt av marsipan
alla vill ha mera

anrättningarna kryddas
av deras engagemang goa humör
och hantverksskicklighet




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-17 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP