Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


det andra gör kan även du klokuggla

 

Är du tillräckligt smart

kan du bli rumsren

även om du kissat

på dörrmattan

Är du tillräckligt smart

kan du bli rumsren

även om du kissat

på dörrmattan




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-17 14:40



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
orden kan inte upprepas tillräckligt många gånger
nu i juletider har vi alla mycket att göra
med våra psykoser
själv brukar jag tala med mig framför
spegeln och säga du är en naiv idiot
som trodde gott om andra

tänk som så var glad över den du är
var inte skadeglad då nyheterna når dig

2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP