Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda skrattet

Det goda skrattet
förlänger inte bara livet

det påverkar även
hur man blir
bemött av sina
medmänniskor




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-17 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP