Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skunken


kringelikrok blädderiplank
knappt grindslanten
under åren i fåran
åker efter åker
nu vill inte kringelikrok
förlora sin födkrok
efter åren pållen varit sjuk
inbillar sig han i skuld står
tvärtom usla lagbrytare
bakom galler för lagbrott
övergrepp och tortyr
som Grimwalker gjort
en stinkande skunk
denna usla fadersfigur




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-12-18 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP