Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog känns det igen


hur duktig skulden är
på rättfärdiga sig själv
den tvättar sedlar
svarta pengar blir vita
hinder finns inga
den som ena stunden
vunnit på roulett blir
stoppad vid utgången
och muddrad på vinsten
skulden sitter tryggad
oavsett gruvliga brott
medlöpare går i god för
varandra
faller en faller alla!




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-18 11:09



Bookmark and Share


    glasa VIP
Oj!
Den var träffande träffsäker
i synnerhet de tre sista raderna.

2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP