Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen

Vattenspegeln glänser
som en diamant i solen
molnen så likt bomull
där de leker bakom stolen

Naturens vackra tavla
som speglar hur den mår
från årstid och till årstid
den oss visar vad vi sår

Vill alltid kunna se den
och känna att den lever
av sol och vind och vatten
fått den hjälp den kräver

 

copyright(christin lederman)

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-12-18 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP