Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det finns ingen som du känn tanken värmer klokuggla


jul med Ernst

plötsligt har magi stiftats
senapen tronar i burk
vita stjärnan handvikt med lampa
svävar i fönstret
Varför har inte flera sig lärt
vad som gör livet värt
att leva
makten fördärvar det rena




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-12-18 20:20



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
han har lärt sig skapat fina minnen
som räcker livet ut
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP