Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 231218

Ju mer ansvar Du lägger hos andra

att lösa Dina problem,  för Dig 

Ju mer kommer Du att bli besviken 

när andra inte löser dem. 

Jag är rädd för att Du nu

kommer att bli besviken 

på det jag har att säga. 

Ju mer ansvar Du tar tillbaka, till Dig

destomer kommer Du att lösa Dina problem

för att det just är Dina

och för att just Du

vill ha en förändring.

©Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-18 22:27



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fint råd. Man kan be om råd och tips men det är ändå jag som måste fatta besluten, hitta en lösning och leva med valet jag gjort. Det kan ingen annan göra.
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP