Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust mörkt och allt däremellan

Bryggan vid vattnet.
Månen kysser solskenet.
Uti dimmans frost.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-19 21:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vacker och speciell. Tycker om.
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP