Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


corona


hennes make har fått corona
lämnar julkrukan med amaryllisen
jag gjort för all omtanke under året
jag fått
och hälsningar vid dörren
vi håller kontakten ändå
via telefon
hörde hostan i bakgrunden
då vi samtalade och rös
under helgen sprids smittor
då många samlas i klungor
nu är avstånd viktigt

vi som önskar hålla oss friska
är fulltankade med vaccin
hur ska det i slutändan bli
i våra blodbanor rena kemin?










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-12-20 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP