Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ansiktsmasker åter till heders?


livrem och hängslen galghumor


kan vara säkrast bära
då vi vistas i jultrafiken
och välja tider
då glest mellan bilarna
för inte träffas av
projektilerna
så en hamnar under däck




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-20 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP