Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


arbetsmyran

fortsätter med sina uppgifter
som vanligt
och minnet av barndomens jular
tomtegröten skinkan och sillen
mor hade lagat
och som hon bakat:
lussekatter mjuk pepparkaka småkakor
julgodiset knäcken de sega kolorna
där hjälptes vi åt
smörpapper klipptes
och kolorna virades in
marsipsngrisen sparades noga
till natten slumrade alla
av maten stinna

hur alla överlevde
undrar sparsam stilla?




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-20 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP