Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kreativ


Då allting landar på sin plats
fattar pennan och skriver
ett poem som fyller dagen
med ljusa tankar
och penseln fylls åter av färg

ha en riktigt fin dag klokuggla kram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-20 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP