Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magplask


en del dagar hoppar vi
elegant från hopptornet
andra gör vi ett jädrans
magplask
och det svider i skinnet

det bästa är
det stannar kvar i minnet




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-12-20 17:45



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
heja alla som strejkar
Testa vägrar kollektivavtal
och kan behandla sina anställda
godtyckligt
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP