Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vilken flax


lyckades investera i gårdagens
väglaget började tina
drog släden en gång till
om vädret
lika lurigt som spindelben
välkommen gäst
den som har något i handen
behöver inte baka
och stegen försaka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-22 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP