Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att åldras, minnas, glömma


det som var

 

 

 

 

att vilja minnas det som var

 

 

 

 

är människan sentimental då?

 

 

 

 

att vilja förnimma det vi var

 

 

 

 

är jag sorglig då?

 

 

 

 

 

vill inte glömma...

 

 

 

 

 

sentimentalitet, är det att

 

 

 

vilja minnas allt som var?

 

 

 

 

 

vi var då, där

 

 

 

 

vi är nu, här

 

 

 

 

är inte sentimental,

 

 

 

endast en tanke från

 

 

 

det som vi var,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-08-19 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin