Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Kände iskristallernas tårar.
De smekte mitt ansikte.
En annan verklighet.
Blundar.
Medan liljorna sörjer.
Viskar gåtor i natten.
Önskar mig närmre.
Ännu ingen sett mig.
Bland stadens gallerier.
Även blodlönnen tröstar.
Tittar bort mot saknaden.
Dess vita rötter.
Kunde varit hemligheter.
Bevarade under kudden.
Men livet ville annorlunda.
Aldrig mer isande overklighetskänslor.
Bara mysig närhet.
Av drömmar som återvänder.
En koltrastsång så vacker.
Jag fortsätter slå in paket.
Fastän jag känner iskristallernas tårar.
Smeker mitt ansikte.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP