Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosa med radbrytning


To Be Together Or Not That Is The Question

Our sex is fine,
but after our recent act in bed
I look at your serious face
and realise that you're not mine

after a long, long while.




Fri vers av Den filosofiske poeten
Läst 13 gånger
Publicerad 2023-12-23 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den filosofiske poeten
Den filosofiske poeten