Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn och gamla


Särbegåvad

Har läst någonstans att särbegåvade barn söker sig till gamla människor.
Det visade sig tidigt i mitt fall.
Jag var mormors och morfars favoritbarnbarn.Inte yngst, men snällast.

MORFAR VAR FISKARE. han ägde skog.Tre kor i ladugården. Två katter.den ena
r .Den ena var folkskygg den andra var rädd fö dammsugaren
...En gång fick jag stanna hos Algot och Elin.BARA JAG. Då skrev jagbrevhem
vadPPÅ TORSDAG SKA VI SlÄPPA UT KORNA.
Vad hände sedan? Jo. korna RYMDE till andra sidan FaNBYVIKEN. Det var IIngegerd som upptäckte det. Då fick jag beröm. Det var en bristvara i mitt
ff föräldarhem. Då blev jag glad.
Mormor dvs Elin hade varit matlagerska.på ett gästgiveri.HOn VaR SKICKLIG VID
sPISEN. Jag tror att jag gick upp 5 kilo under den här veckan.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-23 13:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Även sär-ling kan bli
till andras Dar-ling?
;)
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP