Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorar

Såg henne gå där.
Med barfota fötter.
Hon vann mitt hjärta.
Mer än att jag förlorat mig själv.
Blomblad i krans.
Kysser sjön av is.
Ibland förlorar jag mina minnen.
Men i själens innersta.
Det vackra stannar kvar.
Glasbubblor i snön.
Ett täcke av närhet.
Istappar smälter ikapp.
Tystnaden tornar upp sig.
Flanerar på svarta kullerstenar.
Gator som mist sina namn.
Rosor blir till längtan.
Men för det mesta.
Jag gör änglar i snön.
När verkligheten gör för ont.
Kylan dövar smärtan.
Saknadens klor river.
Igen.
Och igen.
Och igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2023-12-23 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP