Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


besök

 

 

av barndom längesedan

hänger under

näsborrarna i mörkgrön trygghet

strömmande

 

återfärd in i vuxnas skuggor

nedåtböjda gudar

klädda i brun cigarrdoft

och djuptonad tystnad

 

i världen nedanför

rusar jag lycklig

med hjärtslag och sötma

upptagen av frihet

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-24 05:07



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...down The Memory Lane, laughing.
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP