Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden efter dig

Vinterkvällen kall
Kvällen blir kyligare
Kylan värker mot mina kinder
Mina kalla kinder som känner en saknad
Saknaden från dina varma kyssar
Dina kyssar som också smeker min kropp
Värmer lika som en knastrande brasa
Den knastrande brasan vi låg framför
Varma, svettiga
Ni vet vad vi har gjort
Det går inte en dag utan en saknad
Saknaden efter dig
Och dina varma kyssar




Fri vers (Fri form) av Kim Hurtig
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig