Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Weltschmerz

En värld baserad på smärta
En värld stagnerar
Fallerar
Raserar av smärta
En värld raljerar
Agerar på smärta
En värld planerar
Sätt att hantera sin smärta
Landsdelar som tangerar sin smärta




Övriga genrer av Diktcent
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent