Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlusten av kärlek

Att förlora sin kärlek är som att gå på lava med nakna fötter och repa sin nakna kropp med sylvassa spjut, lika naket som ens själ blev samma sekund kärleken försvann, lika naket som jag nu står här och fryser i den kalla natten och önskar mig din nakna kropp som värmer min, nakenheten som alla har men många förlorar på grund av förlusten av stämning, den stämning som tar mina kläder och ger mig kärlekens värme, den vill jag känna nu, av dig.




Fri vers (Fri form) av Kim Hurtig
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig