Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

clash

Street lights melting over your car tonight
footsteps in the snow
out of sight
running, but too slow
you know wherever they are now
they'll be allright




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-27 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP