Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


unika klokuggla


det är våra olikheter
som gör oss unika
men aldrig förstått mig på
de som inte förmår
något själva

jag förverkligar mina drömmar
inte andras




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-28 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP