Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slarvet vid sopstationer

nu kastas i container efter jul
papper rosetter kartonger
och annat avfall mer än normalt
Det brukar det vara översvämning
men inte idag
vilket är onormalt
inte heller ligger på marken
allt från madrasser till leksaker
vänta bara mumlade
gapet jag ägnade uppmärksamhet
lade i gamla pocketböcker
de inbundna måste plockas isär
och pärm och papper skiljas åt
övertygad om kommunen
har extra tömning










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-28 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP