Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom kärlek

Denna tomhet,
Är det blott en saknad av kärlek?
Eller,
Är det blott fel kärlek?
Oavsett vad,
Står jag här med en tomhet fylld av kärlek.




Fri vers av Kim Hurtig
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-28 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig