Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko i kärl

vad är det för kärl som ekar?
vem fyllde på?

det var nog en spjuver
en glimrande rymd
som rann ner i mig




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-29 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som liksom fnissar! :)
Härligt!
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP