Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friden 2024

Ett nytt år som vi alla får
hoppas att det åt rätt håll går
jag önskar ljuset kommer åter
och att vi kramas och förlåter

Låt friden råda nästa år
låt folk få helas om det går
ge talet som din gåva nu
och sluta kriga det går ju

 

Om man bara försöker.....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-12-29 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP