Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det regnar i december

Snösmälta på våren är längtansvackert.
Snösmälta och snöglopp i december är... tragedi.
Väderleksdansen över nollan fram och åter innebär ishalka, iskanter och gropar på vägbanan.
Halkvarning för alla tålamodsprövade själar.
Sträva på, fyll glasen inför 2024.
Skåda raketerna genom fönsterrutan eller med rejäla broddar:)




Prosa av Feminaz
Läst 52 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-29 13:00



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
regnsnö är det här i Lund
under nyårsnatten ösregnade det
hur folk fick upp sina raketer vet jag inte
men jag såg och hörde dem över himmelen - från mitt fönster
2024-01-03

  Kungskobran VIP
Varken vinter eller höst
att våren kommer är en klener tröst
utan broddarna på
är det svårt att gå
2023-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Här är det barmark, gråmulet och +6,8.
Klarnar inte upp kommer vi inte att kunna se några raketer.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz