Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dystert


Det nya året

Snart är det nytt år
Med krig, gängvåld, otrygghet
Inte oväntat




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-29 13:23



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
gott nytt år för oss alla kram birgitta
2023-12-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ut med det gamla och in med det nya! Gott nytt år som pensionerad poet.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP