Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evelina

Som livets rosenblad.
Du sprider ut dina vingar.
Du vågar.
Du lyfter.
Du flyger.

Som livets rosenknopp.
Du lindar in din kärlek.
Du strålar.
Du glittrar.
Du glänser.

Som livets rosendoft.
Du av det vackraste.
Du är betydelsefull.
Du är omtänksam.
Du är älskad.

Som livets ros.
Jag önskar dig lycka.
Jag önskar dig kärlek.
Jag önskar dig framgång.
Jag önskar mig vara hos dig nu.

Älskade Evelina.
Du är rosen som alltid finns i mitt hjärta.
Kram Gudmor




Fri vers av Black raven VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-29 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP