Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten att välja Bussokuseki



Livet är magiskt

tekniken ger möjlighet

Våra kontaktnät

FB och allt vad dom nu heter

vi kan dra ur kontakten

då behov ej finns




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-12-31 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP