Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets sämsta dag

Inte riktigt mig själv.
Trött vinterregn livet utanför.
Hemlösa katter gömmer sig.
Så som jag.
Drar oss undan glamourens röda matta.
Tillbringar natten hemma.
Inget fel i det.
Dragit för persiennerna för kattens skull.
Fyrverkerier årets mardröm.
Sträcker ut handen.
Vidrör kvällens gyllene tolvslag.
Magiskt.
För vissa.
De som inte känner skräcken.
Så som djuren.
Blundar när tårar av champagne rinner.
Önskar denna dag var över.
Lider med djuren.
De vars röst inte hörs.
Önskar ett gott nytt år.
Med stjärnhimlen som tysta fyrverkerier.
Och månen som nynnande diktläsare.
Om det vore så.
Om det vore så.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-12-31 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP