Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok, kanske aningens intetsägande titel... Men texten är bara... ord. Och jag borde göra något vettigare. Men jag blev inspirerad av en unge, en själ som kommit på det där jag fortfarande söker. Ett eget språk, ett bra sätt att uttrycka det där outtrycklig


Hatkärlek

Nu
Ljubeljublar Jag
I hjärtat
Keep on dreaming,
Baby
Våga inte dö!
Grönsvartmålade
Nästanförmycket
delar i kroppen
Avundsjuka
Host, host
Faller tillbaka
(Back on track)
Älskar det som sägs

Älskar
faller
och
kanskefunderar

Tillber allt Du skriver
Fastän det låter bättre
än
Jag




Övriga genrer av Skrattgul
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-08-19 15:37



Bookmark and Share


  Sofie Söderberg
jag tycker det va en härlig dikt iaf,
även om det bara mest var ord :)
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Skrattgul
Skrattgul