Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grävlingar under huden

Ibland lever jag.
Bland skogens mull och havets tårar.
Ibland andas jag.
Hyperventilerar bland stjärnhimlens vita lejon.
Ibland blundar jag.
Samtidigt kärleken pausas.
Men mestadels grått vinterregn.
I en stad av vingar.
Den blöder snäckor.
Den viskar drömmar.
Den tystar sig själv.
I natt blir jag åter hel.
Resten bara slaggprodukter av blöt slask.
Snödroppar visar vägen hem.
I en famn av gråtande rådjur.
Tröstar mitt inre barn.
Vad är mer?
Vad är mindre?
Passionen.
Kanske.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-01 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP