Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En målvakt är inte bara till för... ...att vakta målet. Det har visat sig, efter noggranna undersökningar, det är skillnad på 'att visa tänderna' och att 'visa tänderna'.


En målvakt är inte bara till för...




En målvakt är inte bara till för...
...att vakta målet.

Utan även vara snygg i sin uniform,
charmig och som alldeles utsökt elegant.
Denna uppgift som är minst sagt delikat,
kräver en koncentration som ofta nog går ut på
att se ut som idel solsken.

Utom när målet ser ut att vara hotat.
Då kommer kombinationen fram i mimiken.

Ungefärligt lika som omväxlande
varg, haj samt råtta.
Det gäller alla slags hot och utmaning.

Nig vackert och bocka av pausen.
Visa tänderna och hör sen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-01-03 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP