Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en vind

Iskallt snöblandat regn i en vind
Kinder som tinat kött

Ihop biter käken

Tolvslaget längst ned mellan två höghus

Jag är varm
Jag kan höra fyrverkeri

Inomhus






Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-04 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP