Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kontrast till varandra

En segelbåt utan vatten

Kan inte segla hur hårt det än blåser

Ett hav utan vågor

Har förlorat sin förmåga att slå

 

En människa utan känslor

Kan liknas vid en robbot

Ett hjärta utan förmågan att känna

Blir till sten om det varar för länge

 

Livet är en ständig vandring

Där mot och medgångar möts

Det varar från dagen vi föddes

Till den då vi av döden möts




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2024-01-05 06:15



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra allt är på det viset.
Får mig att tänka till!
2024-02-02

  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Koncentrerad klokhet, självklarheter på rad - men inte kan jag producera dylik FANTASTISK TEXT.

Snyggt skrivit!!
2024-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra alla tre, väl värda att läsa och begrunda.
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP