Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för tiden




Tick tack,
tick tack,
tick tack

I en silvrig ram på den vita väggen
Hänger den.

Klockan,
Tidsuret

hjälpmedlet

Donet som aldrig står still

Som rusar mot framtiden

Även avstängd

&

Utan batterier

Borttagen

Tickar vidare i all evighet.

Den stressar

Och upplyser
om din ofrånkomliga förgänglighet

Tiden som löper

Livet som rinner ut

Tack för att du finns




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-05 09:32



Bookmark and Share


  Classico VIP
Åh vad bra beskrivet om tiden som aldrig slutar rusa. En dikt som väcker mycket i mig.
2024-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Är du säker på att tiden är på din sida?
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP