Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lanzarote fredag 5 jan 2024


Semester

lätta krusningar på vattnet
det svajar och rör sig
i palmens fjäderliknande
och vassa blad

jag sitter ute
luften är behaglig
inte för varm
inte för kall

himlen har samma färg
som den mjuka dynan under mig
och vattnet
framför mig
är blått




Fri vers av Marija M VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-01-05 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP