Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelblankt vitt

Vad ska jag skriva?
Dikt med smak av poesi.
Kylan följer med.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-01-07 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP