Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta snöflingor

Väntar in våren.
Tålmodigt och ganska drömskt.
Lämnar stadens sorl.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-01-07 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP