Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2010-02-28


Hjärtat bankar årornas slag




tomrum i mitt hjärta

breder ut sig



diamanter gnistrar,

din blick


är kvar




kadavret rör sig,

ännu



letar



tankar om minnen, sinnen

mångdubblar sig






tack för drycken du gav mig

skärpte mig

ödelade mig,

fick mig att tillfriskna




så att jag kan se,

fortfarande

steg,

det du teg

om




sluter cirkeln,

vidare perspektiv




vattenfall och fåror

floden,

mina åror




är intakta



och,


hjärtat


bankar













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-10 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP